« چرا به سفارت ایران در لندن حمله شد ؟نظر رهبر در مورد دختران خیابان انقلاب »

آشپزی اسلامی

یک غذای خارجی با پایه اسلامی 

پختن شیر و گوشت

کشور:ایتالیا،روسیه

نام غذا: بیف استراگانف

مواد لازم: گوشت بره 400گرم یا …

شیر گاو یک لیوان

پیاز یک عدد

قارچ 7عدد یا بیشتر در صورت تمایل

خامه 3قاشق

آرد گندم 2قاشق

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

 

بیف استراگانف

 

دستور طبخ: گوشت را به قطعات کوچک و باریک( به اندازه انگشت) ببرید. پیاز را نیز خلالی خرد کنید. گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و ترجیحا با چربی خود گوشت( دنبه تازه را ریز خرد کنید تا سریع آب شود و زیر دندان نیاید) و یا همراه با روغن های دیگر تفت دهید.

ابتدا با شعله کم،تا گوشت آب بیندازد و چربی آب شود و گوشت داخل چربی خودش بپزد بعد از اینکه کمی تفت خورد،پیاز را با آن مخلوط کنید و دوباره تفت دهید.مقداری آب بریزید حدودا یک لیوان و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب کاملا خشک شود و دوباره به حالت سرخ کردنی در بیاید. در این مرحله قارچ را اضافه کنید و همراه با مواد کمی تفت دهید.سپس آرد را اضافه کرده 30ثانیه هم بزنید. و سپس شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید. تا جوش بیاید.

سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید یکی دو دقیقه تا زمانی که خامه جوش ریز بزند و شعله را خاموش کنید و سرو کنید. نوش جان

 

در روایات ما طبخ گوشت با شیر بسیار تاکید شده و فواید فراوانی دارد از جمله بیماری های قلبی، تقویت بدن،گوشت آوردن عضلات و… نکته بسیار جالب اینکه زمانی که درمانگران طب اسلامی این ترکیب را برای بیماران تجویز می کنند، مردم و چه بسا خود طبیب محترم تعجب می کنند که مگر می شود؟؟!!! و زمانی که از کشورهای دیگر و با نام های شیک و های کلاس وارد می شود با جان و دل می پذیریم و بعد تازه متوجه می شویم که ما مسلمانان های باکلاس ترین انسان های کره زمین هستیم.

 

زهرا عربی طلبه پایه پنجم ، مشاور و محقق طب اسلامی.

   شنبه 19 اسفند 1396


فرم در حال بارگذاری ...

جستجو
آمار وبلاگ ها
  • امروز: 2129
  • دیروز: 2300
  • 7 روز قبل: 9088
  • 1 ماه قبل: 44403
  • کل بازدیدها: 885448
رتبه وبلاگ
  • رتبه کشوری دیروز: 6
  • رتبه مدرسه دیروز: 1
  • رتبه کشوری 5 روز گذشته: 21
  • رتبه مدرسه 5 روز گذشته: 1
  • رتبه 90 روز گذشته: 19
  • رتبه مدرسه 90 روز گذشته: 1